lines-animated

“Geen betere plek om te leren, te ontwikkelen en ervaring op te doen” 

Tim Bogaert

“Geen betere plek om te leren, te ontwikkelen en ervaring op te doen” 

Tim Bogaert

Hij is pas 23 jaar, maar staat binnen SPIE al bekend als ‘de parel van het zuiden’. Tim Bogaert heeft volgens zijn Business Unit Manager talent. Ze hebben geluk met elkaar, vinden ze zelf, want ze halen het beste in elkaar naar boven. 

“Ik kwam met SPIE in aanraking via stages voor school. Tot twee keer toe keek en werkte ik een half jaar mee bij SPIE in Terneuzen, op de engineersafdeling. Daar deed ik onder andere tekenwerk voor DOW. Leuk en leerzaam. Maar ik wilde meer naar buiten. Ik wilde bij die klant op locatie kijken hoe het eraan toe ging. Die kans kreeg ik in Roosendaal. 

“De ervaring die ik in Terneuzen had gehad, maakte dat ik in gesprek raakte met een HR-collega. Zij koppelde me aan Peter, die zocht uitbreiding voor zijn team in Roosendaal. Niet voor een specifieke functie. Best raar, dacht ik in het begin nog. Maar toen kwam ik er al snel achter dat Peter iemand is die eerst kijkt of iemand als persoon bij SPIE past en daarna gaat kijken waar hij het beste tot zijn recht komt. In de tijd dat ik mocht meelopen werd er een baan voor me gecreëerd. Nu ben ik officieel werkvoorbereider. Binnen deze functie leer ik het vak en krijg ik de vrijheid om mee te kijken met collega’s om te ontdekken wat ik nog meer leuk vind. Daarnaast laat SPIE me ook nog verder studeren. 

“Samen met Peter heb ik een CIOP gemaakt, een meerjarenplan. Ik heb de engineersafdeling gezien, ik heb gezien wat ze hier bij E&I doen en zo heb ik het beeld gecreëerd dat ik graag projectleider wil worden. Volgend jaar rond ik mijn Hbo-opleiding Elektrotechniek af en dan ga ik opleidingen en cursussen binnen SPIE doen, ervaring opdoen en me verder ontwikkelen. 

“SPIE is groot, maar dat gevoel heb je op een vestiging helemaal niet. De sfeer is goed en ik heb leuke collega’s. Het allerfijnste aan SPIE vind ik de vrijheid en de verantwoordelijkheid die je bijna direct krijgt. Peter geeft mij vertrouwen. De afwisseling in techniek, in het werk en in de projecten maakt dat je heel lang bij SPIE kunt blijven. Er zijn genoeg uitdagingen hier voor mij!” 

Peter over Tim: “Ik weet nog dat ik Steven, de leidinggevende van Tim in Terneuzen, belde om te vragen of Tim een goeie was. Hij antwoordde: “Ja! Maar alleen op vrijdagochtend is hij niet altijd even scherp. De donderdagavond maakt hij het laat”. En toen dacht ik: “Dan is het juist een goeie, dan leeft hij tenminste.” 

 

  

Vind jouw nieuwe uitdaging bij SPIE

Doorzoek onze vacatures