lines-animated

Dit is het voor jou

Het is niet 'gewoon een bedrijf'

SPIE is niet ‘gewoon een bedrijf’ en onze medewerkers zijn niet ‘gewoon een medewerker’. Dagelijks maken wij het verschil bij onze klanten en presteren we op onze top. We vragen dan ook veel van jou als medewerker. Daar krijg je natuurlijk wel iets voor terug. Om zo dag in en dag uit de beste prestaties te kunnen leveren. 

Het is wat je verdient

Een goed salaris, dat is wat daar tegenover staat. Bij SPIE vinden we het belangrijk dat je een goede balans tussen werk en privé hebt. Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, zodat je genoeg tijd voor jezelf hebt om de dingen te doen waar jij energie van krijgt. Ook ben je bij SPIE verzekerd van een goed pensioen. Je doet mee aan een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE ongeveer twee derde betaalt. Voor later.  SPIE deelt graag de winst met alle collega’s die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Via onze winstdelingsregeling profiteer jij hier als medewerker uiteraard van mee. 

Het zijn vele extraatjes

Veel van onze collega’s zijn vaak onderweg. We vinden het dan ook belangrijk dat onze collega’s makkelijk van A naar B kunnen reizen. Niet gek dus dat je bij functies die het vereisen, een auto van de zaak krijgt. Is dit niet het geval, dan krijg je van SPIE een reiskostenvergoeding, om zo comfortabel van huis naar werk te kunnen reizen. Ben je juist niet vaak onderweg en werk je veel vanuit huis dan biedt SPIE je een thuiswerkvergoeding. 

Ook een laptop en een telefoon zijn in een aantal functies van belang. Hier zorgt SPIE uiteraard voor.  Hiernaast biedt SPIE haar medewerkers ook korting op allerlei leuke extra’s.

Het is eigenaarschap

Aandelen kopen? Ook dat is mogelijk bij SPIE. Onze medewerkers kunnen via een gemeenschappelijk bedrijfsbeleggingsfonds aandelen van SPIE kopen, met korting. Elke paar jaar organiseert SPIE een nieuw aandelenplan. Bij elke ronde krijg je de mogelijkheid om aandelen te kopen. Aandeelhouderschap voor medewerkers past bij de cultuur en visie van SPIE, een gezamenlijke visie.Het is de perfecte fit

Bij SPIE snappen we dat niet iedereen hetzelfde is. En dus ook dat we niet allemaal dezelfde wensen hebben qua arbeidsvoorwaarden. Misschien hecht jij wel veel waarde aan veel vrije tijd, zodat je leuke dingen met je vrienden en familie kunt doen. Of misschien ben je van plan je huis te (laten) verbouwen en kun je wel wat extra geld gebruiken.

Iedere situatie is uniek. Daarom bieden we bij SPIE flexibele arbeidsvoorwaarden aan. Eén keer per jaar kun je kiezen voor een ander arbeidsvoorwaardenpakket. Een pakket dat aansluit bij waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Zo bewegen we mee met de veranderingen in jouw leven.

Benieuwd naar wat het voor onze collega's is?