lines-animated

Over SPIE

Wie wij zijn?

#WeAreSPIE

SPIE is een multitechnisch dienstverlener. Wat betekent dat eigenlijk? Dat betekent dat SPIE alles kan wat met techniek te maken heeft. En als dienstverlener verkopen we dus geen producten, maar bieden we een dienst aan. Die dienst is om energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties van en voor onze klanten te ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden. Deze dienst houdt ook in dat we denken in innovatieve oplossingen die energie besparen, daarmee goed zijn voor het milieu, en kosten verlagen. Dagelijks houden zo’n bijna 7000 mensen bij SPIE Nederland zich hier mee bezig.

Een trots bedrijf, dat is SPIE. Trots zijn we op ons vakmanschap en de kennis die we bezitten en die we inzetten bij mooie projecten waar we verantwoordelijk voor zijn. Terecht, want er gebeuren bijzondere dingen bij SPIE. Qua kennis en vakmanschap zit SPIE in de kopgroep. We willen nog meer dan voorheen de koers bepalen. Onze rol nemen en als kennispartner actief meedenken en meebouwen aan een slimmer en mooier Nederland. 

Jij kan daar aan bijdragen! 


Benieuwd naar wat wij doen?


Ontdek de waarde van ons werk

Word jij ook SPIE'er?

Als je gewoon een baan zoekt ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wij bieden namelijk niet ‘gewoon een baan’, want we zijn niet ‘gewoon een bedrijf’ en zoeken niet ‘gewoon een medewerker’. Dagelijks moeten wij het verschil maken bij onze klanten en op onze top presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers, de ambassadeurs van SPIE. Voel jij je aangetrokken tot de functie van ambassadeur?  

“Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal”, één van de slogans die je bij SPIE regelmatig voorbij zult zien komen. Als SPIE-medewerker merk je dat door de verantwoordelijkheden die je al snel krijgt, de opleidings- en doorgroeimogelijkheden die geboden worden en door het praatje dat ook de algemeen directeur met je maakt.

Wat wil jij eigenlijk? Nu? En later? Heb je zin om met ons bedrijf mee te groeien?

Wij horen graag van je!

Vind je geen passende vacature?


Meld je aan voor een JobAlert en ontvang een e-mail zodra er een interessante vacature voor jou vrijkomt!