lines-animated

Traineeships 

Een startersfunctie waarin je alle ruimte krijgt om te ontdekken waar je goed in bent, waar je passie ligt en hoe je toekomst eruit gaat zien. Dat is wat een traineeship bij SPIE jou biedt. Zowel voor hbo- als voor wo- afgestudeerden met een technische studie, bieden we een traineeship aan. 

Benieuwd naar de programma's die we aanbieden? Dat lees je hier!
VONK

Volop ontwikkeling, nieuwe kansen

Een unieke start van je werkende leven! Ben je een starter met talent en enthousiasme en heb je recent je technische hbo-diploma behaald? Dan bieden we een traineeship waarin je de kennis die je tijdens je opleiding opgedaan hebt, meteen in de praktijk toe kunt passen. Met je poten in de klei, dat is waar het VONK traineeship om draait. Door vier opdrachten op verschillende plekken in de organisatie te doen, ontdek je waar jouw talenten en interesses liggen!

                  
Lees meer
Technisch management traineeship 

het traineeship voor TU-afgestudeerden

Vanaf dag één bakken vol verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden. Dat is wat het technisch management traineeship jou biedt, zodra jij jouw diploma van een technische master op zak hebt. De ene keer sta je on site tot je enkels in de modder, de andere keer presenteer je de bevindingen en resultaten aan de directie van SPIE. Een uniek traineeship waarin jij zelf de touwtjes in handen hebt!

Lees meer
lines-animated

Meer weten? 
Neem contact op met Soleil Heijnen

soleil.heijnen@spie.com
06-51192735