lines-animated

Onze ontwikkelmogelijkheden

Het is ontwikkelen.

Ontwikkeling, een leven lang, dat is wat we je bieden. De juiste persoon op de je juiste plek op de juiste tijd. Dat is wat we belangrijk vinden. Om dit te realiseren kijken we samen naar jouw ontwikkelmogelijkheden en ambities en brengen we deze in beweging.

Ben je klaar voor een volgende stap? In de hoogte of in de breedte? Het kan allebei. Doordat we actief zijn in verschillende markten en vakgebieden is het niet de vraag of je volgende uitdaging bij SPIE gaan zijn, maar wat deze volgende uitdaging gaat zijn. Zo bieden we je een baan voor het leven. 

Het is leren. 

Werken bij SPIE betekent dat je nooit uitgeleerd bent. Zit je lekker op je plek, maar wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied tot specialist? Door het ruimte opleidingsaanbod in onze eigen SPIE Academy, zorgen we ervoor dat jij je verder kunt ontwikkelen. 

Wil je jezelf verder verdiepen in een bepaald vakgebied? Of wil je jouw leidinggevende skills verder ontwikkelen. Het kan allemaal. De SPIE Academy verzorgt trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, technische vaardigheden en veiligheid. Voor jong en oud. Daarnaast kun je ook onbeperkt gebruik maken van het aanbod e-learnings. Zo leer je waar en wanneer jij maar wilt. 


Stages

Nog aan het studeren? Ook dan is SPIE de werkgever voor jou. Bij SPIE hebben we eindeloze mogelijkheden voor stage opdrachten. Of je nu een mbo-, hbo-, of wo-opleiding volgt.  Zowel voor meewerken als voor afstuderen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees meer

Leren & werken

Naast stagiairs zijn we altijd op zoek naar de techniek helden van de toekomst. Speciaal voor onze BBL’ers hebben we een op maat gemaakt traject ontwikkeld, waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Meer weten over het TechHeroes programma? Lees hier verder. 

Lees meer

Traineeships

Klaar met studeren? Misschien is een traineeship waarin je in twee jaar vier verschillende opdrachten doet wel iets voor jou. Zowel met een afgeronde technische hbo-opleiding als een technische wo-master kun je bij ons terecht. Lees hier meer over de verschillende traineeships.

Lees meer

Het is divers.

Diversiteitsnetwerk

We geloven dat een divers team betere prestaties levert. Daarom zetten onze collega’s zich actief voor het bevorderen van diversiteit. Vanuit een diversiteitsplatform worden er elk jaar verschillende activiteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is. De activiteiten zijn gericht op binding, netwerk en teambuilding. Zo maak je kennis met collega’s vanuit andere delen van het land en ga je met hen in gesprek over verschillende thema’s. Dit zorgt voor de uitwisseling van kennis en het samen genereren van nieuwe, innovatieve ideeën. 

Young SPIE

Zodra je bij SPIE komt werken, word je automatisch opgenomen in ons jongerennetwerk; Young SPIE. Young SPIE organiseert meerdere evenementen per jaar met als doel om jonge collega’s uit het hele land te leren kennen. Zo bouw je snel aan je interne netwerk en wissel je kennis uit. Wat voor activiteiten Young SPIE organiseert? Denk aan een sporttoernooi, een dag meelopen met een collega, een workshop crisismanagement of een Young SPIE weekend.