lines-animated

TechHeroes

Het BBL-traject van SPIE

TechHeroes is het BBL-traject van SPIE waarin we jou als talentvolle BBL'er of starter de kans van je leven bieden. Een op maat gemaakt traject, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei centraal staat, dat is waar het bij de TechHeroes om draait! 

Als TechHero werk je gedurende een periode van een half jaar mee bij de klant. Door mee te werken in de praktijk, ontwikkel je jezelf als Techero snel tot een vakvolwassen techneut. Tijdens het traject wissel regelmatig van opdracht en werkomgeving. Op deze manier bieden we je persoonlijke groei en ontwikkeling, waarover je bij andere bedrijven jaren zou doen. 

Begeleiding

Als TechHero staat jouw ontwikkeling centraal. Om dit mogelijk te maken, zorgen wij voor goede begeleiding. Deze bieden we je in verschillende vormen aan. Zo is er een praktijkopleider, een ervaren collega, je leidinggevende en een co√∂rdinator die zich allemaal inzetten voor jou. 

Community

Samen met de andere TechHeroes binnen SPIE maak je deel uit van de TechHeroes community. Een paar keer per jaar worden er evenementen georganiseerd speciaal voor de TechHeroes. Zo leer je jouw collega TechHeroes uit de rest van het land ook kennen. Wel zo leuk! 

Ontwikkeling

Bij SPIE hebben we onze eigen praktijkschool, de SPIE Academy. Hier bieden we jou de mogelijkheid om je naast je werk nog verder te ontwikkelen. Wil je nieuwe technische vaardigheden leren of wil je een cursus effectief communiceren volgen. Bij de SPIE Academy kan het allemaal. 

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Angelique Timmers:

Bel of WhatsApp: 06-22 669 667
Mail: angelique.timmers@spie.com