SPIE biedt jou

Niet ‘gewoon een bedrijf’       

SPIE is niet ‘gewoon een bedrijf’ en onze medewerkers zijn niet ‘gewoon een medewerker’. Dagelijks maken wij het verschil bij onze klanten en presteren we op onze top. We vragen dan ook veel van jou als medewerker. Daar krijg je natuurlijk wel iets voor terug. Om zo dag in en dag uit de beste prestaties te kunnen leveren. 

Je verdient het!                 
Een goed salaris, dat is wat daar tegenover staat. 
Bij SPIE vinden we het belangrijk dat je een goede balans tussen werk en privé hebt. Daarom bieden wij jou 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen, zodat je genoeg tijd voor jezelf hebt om de dingen te doen waar jij energie van krijgt. 
Ook ben je bij SPIE verzekerd van een goed pensioen. Je doet mee aan een PMT-pensioenregeling waarvan SPIE ongeveer twee derde betaalt. Voor later.  
SPIE deelt graag de winst met alle collega’s die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Via onze winstdelingsregeling profiteer jij hier als medewerker uiteraard van mee. 
Extraatjes                                                                                    

Veel van onze collega’s zijn vaak onderweg. We vinden het dan ook belangrijk dat onze collega’s makkelijk van A naar B kunnen reizen. Niet gek dus dat je bij functies die het vereisen, een auto van de zaak krijgt. Is dit niet het geval, dan krijg je van SPIE een reiskostenvergoeding, om zo comfortabel van huis naar werk te kunnen reizen. Ben je juist niet vaak onderweg en werk je veel vanuit huis dan biedt SPIE je een thuiswerkvergoeding. 
Ook een laptop en een telefoon zijn in een aantal functies van belang. Hier zorgt SPIE uiteraard voor.  
Hiernaast biedt SPIE haar medewerkers ook korting op allerlei leuke extra’s. Denk aan de aanschaf van een nieuwe fiets, een abonnement op de sportschool of korting op een nieuwe TV.

De perfecte fit

Bij SPIE snappen we dat niet iedereen hetzelfde is. En dus ook dat we niet allemaal dezelfde wensen hebben qua arbeidsvoorwaarden. Misschien hecht jij wel veel waarde aan veel vrije tijd, zodat je leuke dingen met je vrienden en familie kunt doen. Of misschien ben je van plan je huis te (laten) verbouwen en kun je wel wat extra geld gebruiken.

Iedere situatie is uniek. Daarom bieden we bij SPIE flexibele arbeidsvoorwaarden aan. Eén keer per jaar kun je kiezen voor een ander arbeidsvoorwaardenpakket. Een pakket dat aansluit bij waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Zo bewegen we mee met de veranderingen in jouw leven.

SPIE Academy 
blijven leren, ontwikkelen en groeien 

Dat jij je kunt ontwikkelen, vinden we belangrijk. Als jij groeit, groeit SPIE namelijk ook. Daarom kijken we samen met jou waar je ontwikkelmogelijkheden liggen en hoe je verder door kunnen groeien als je dit wilt. Onze eigen SPIE Academy speelt daarin een belangrijke rol. Zo bieden we verschillende trainingen aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, technische vaardigheden en veiligheid. Een groot deel van deze trainingen wordt verzorgd door onze eigen experts. Naast het trainingsaanbod van de SPIE Academy, kun je ook onbeperkt gebruik maken van het aanbod e-learnings. Zo leer je waar en wanneer jij maar wilt. 

Share for you                         

Aandelen kopen? Ook dat is mogelijk bij SPIE. Onze medewerkers kunnen via een gemeenschappelijk bedrijfsbeleggingsfonds aandelen van SPIE kopen, met korting. Elke paar jaar organiseert SPIE een nieuw aandelenplan. Bij elke ronde krijg je de mogelijkheid om aandelen te kopen. Aandeelhouderschap voor medewerkers past bij de cultuur en visie van SPIE, een gezamenlijke visie.

SO' SPIE ladies 
een platform voor diversiteit     
                                        

So’SPIE Ladies is een netwerkplatform dat actief werkt aan het bevorderen van diversiteit, het aantrekken van nieuwe medewerkers en het binden van deze werknemers binnen de gehele organisatie. Door het vergroten van diversiteit, het bieden van professionele gelijkheid en het mede mogelijk maken van interessante en uitdagende carrière mogelijkheden, versterken we de aantrekkelijkheid van SPIE als werkgever.

Vanuit So’SPIE Ladies worden er elk jaar verschillende activiteiten georganiseerd waarbij iedereen welkom is. De activiteiten zijn gericht op binding, netwerk en teambuilding, klankbord met collega’s, maar ook kennis en innovatie. Daarnaast worden organisatiebreed campagnes ingezet om de bovengenoemde waarden te versterken en te doorontwikkelen. Wij zijn allemaal SPIE, wie ben jij? 


Young SPIE
voor jong (en oud!)                                                       


Young SPIE is een netwerkplatform dat is opgericht door en voor jonge medewerkers. Het doel van Young SPIE? Om collega’s vanuit het hele land in contact te brengen met elkaar, kennis uit te wisselen en zo te leren van elkaar. De activiteiten die georganiseerd worden zijn gericht op vier verschillende thema’s: vakgericht, recruitment, netwerk & teambuilding en kennismanagement & innovatie. Zien we jou bij de volgende activiteit?!