Word jij het talent van de toekomst?

Dat jij jezelf kunt ontwikkelen, vinden we belangrijk bij SPIE. Als jij groeit, groeit SPIE namelijk ook. Daarom investeren we bij SPIE in jong talent. Door een groot trainingsaanbod in onze eigen Young Talent Academy, vind je altijd een training of opleiding die aansluit bij jouw ontwikkelbehoeftes. En doordat we ontzettend veel ervaren collega's hebben, zorgen we er zo ook voor dat je iedere dag 'on the job' leert!

Voor ieder opleidingsniveau bieden wij een passende uitdaging. Of je nu een mbo, hbo of wo opleiding volgt of recent hebt afgerond, jouw carrière begint bij SPIE!

Werken & leren

Wat is nou een betere plek om als techneut te starten dan bij SPIE, een van de grootste multi-technische dienstverleners in Nederland. Volg je een BOL- of BBL- opleiding? Dan is SPIE het bedrijf voor jou! Heb je al een diploma op zak? Ook dan bieden we je volop ontwikkelmogelijkheden tot technisch talent van de toekomst!

                   Lees meer!

VONK traineeshipHeb je onlangs een technische hbo opleiding afgerond en sta je aan de start van je carrière? Dan is het VONK traineeship misschien wel wat voor jou. In twee jaar leer je SPIE kennen doordat je vier verschillende opdrachten doet, trainingen volgt en de kans krijgt om je netwerk een boost te geven.

  Lees meer!

Technisch Management Traineeship

Recent een technische wo studie afgerond? Een vliegende start van je loopbaan is wat we jou garanderen met het Technisch Management Traineeship van SPIE. Als trainee leer je de organisatie vliegensvlug op je duimpje kennen en werk je samen met jouw collega's aan uitdagingen om ervoor te zorgen dat SPIE klaar is voor de toekomst! 

            Lees meer!