HET TRAINEESHIP VAN JONA

Technisch Management Trainee bij SPIE

Hi! Ik ben Jona, 24 jaar oud en ik werk sinds januari dit jaar als Technisch Management Trainee bij SPIE. Voordat ik bij SPIE aan de slag ben gegaan, heb ik een bachelor en master in Industrial Design afgerond aan Technische Universiteit van Eindhoven.

Tijdens mijn master heb ik me verdiept in Internet of Things en Data Visualisatie. Het Technisch Management Traineeship van SPIE sprak me erg aan. Bij SPIE krijg je als trainee veel vrijheid, verantwoordelijkheid en dus ook kansenJouw persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn erg belangrijk tijdens het traineeship. Je krijgt veel kansen om je te ontwikkelen door de goede begeleiding, door trainingen te volgen en door verschillende projecten te doen. 

In het traineeship draai je projecten mee op verschillende afdelingen binnen SPIE, zo leer je veel en ontmoet je snel veel collega’s. 
Daarnaast leek het me heel leuk om de kennis en skills die ik tijdens mijn studie heb opgedaan, toe te kunnen passen bij SPIE.


Als trainee krijg ik bij SPIE veel kansen om mezelf te ontwikkelen.

Elk half jaar wissel ik van project en op dit moment werk ik aan een project bij Tech FM.

Door verschillende projecten te draaien en trainingen te volgen, heb ik de mogelijkheid om veel van SPIE te zien en veel collega’s te ontmoeten. 

Tijdens het eerste jaar van de traineeship werken we als trainees samen aan een groepsopdracht.

Zo leren we elkaar op persoonlijk en professioneel vlak beter kennen.

Daarnaast is het ook fijn om geregeld contact te houden aangezien we allemaal op een ander project en een andere locatie werken.  Als trainees vinden we teambuilding buiten het werk om natuurlijk ook belangrijk. 

In de eerste werkweek heb ik als trainee meteen kennis kunnen maken met de werkzaamheden en organisatiestructuur van SPIE. We hebben onder andere verschillende projecten bezocht waar SPIE werkzaamheden uitvoert Ben je benieuwd wat het Technisch Management Traineeship jou te bieden heeft?