De kickstart voor een carrière in                de techniek!

Bij SPIE bieden we jou als starter volop mogelijkheden om aan de slag te gaan in de techniek. Wil jij je ontwikkelen tot het technisch talent van de toekomst, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd naar deze mogelijkheden? Hieronder lees je er meer over.

Stages


Wat je ook studeert uiteindelijk ga je aan het werk in de praktijk. Wil jij tijdens je studie alvast een kijkje nemen in het bedrijfsleven om zo werkervaring op te doen, meer inzicht te krijgen in je eigen vaardigheden en een netwerk op te bouwen voor in de toekomst?  Dan is SPIE wellicht het bedrijf dat je zoekt.


Traineeship


Een vliegende start van je carrière. Wie wil dat nou niet. Om jouw deze kans te bieden, biedt SPIE het Technisch Management Traineeship aan. Het Technisch Management Traineeship, is een twee-jarig programma waar jij als trainee de kans krijgt om je optimaal te ontwikkelen. Je doet vier verschillende opdrachten en volgt diverse opleidingen. Volop mogelijkheden en kansen dus.

Starterfuncties


Heb jij je opleiding afgerond en wil je aan de slag in de techniek. Bij SPIE zijn we doorlopend op zoek naar technisch talent. En ook al ben je dan klaar met je opleiding. Bij SPIE ben je nooit uitgeleerd!