WIE WIJ ZIJN?
#WeAreSPIE

SPIE is een multitechnisch dienstverlener. Wat betekent dat eigenlijk? Dat betekent dat SPIE alles kan wat met techniek te maken heeft. En als dienstverlener verkopen we dus geen producten, maar bieden we een dienst aan. Die dienst is om energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties van en voor onze klanten te ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden. Deze dienst houdt ook in dat we denken in innovatieve oplossingen die energie besparen, daarmee goed zijn voor het milieu, en kosten verlagen. Dagelijks houden zo’n 4.500 mensen bij SPIE Nederland zich hier mee bezig.

Een trots bedrijf, dat is SPIE. Trots zijn we op ons vakmanschap en de kennis die we bezitten en die we inzetten bij mooie projecten waar we verantwoordelijk voor zijn. Terecht, want er gebeuren bijzondere dingen bij SPIE. Qua kennis en vakmanschap zit SPIE in de kopgroep. We willen nog meer dan voorheen de koers bepalen. Onze rol nemen en als kennispartner actief meedenken en meebouwen aan een slimmer en mooier Nederland. 

Jij kan daar aan bijdragen!

BENIEUWD NAAR WAT WIJ DOEN?

ONTDEK DE WAARDE VAN ONS WERK

WORD JIJ OOK SPIE'ER?

Als je gewoon een baan zoekt ben je bij ons aan het verkeerde adres. Wij bieden namelijk niet ‘gewoon een baan’, want we zijn niet ‘gewoon een bedrijf’ en zoeken niet ‘gewoon een medewerker’. Dagelijks moeten wij het verschil maken bij onze klanten en op onze top presteren. Dat vragen wij van al onze medewerkers, de ambassadeurs van SPIE. Voel jij je aangetrokken tot de functie van ambassadeur?  

“Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal”, één van de slogans die je bij SPIE regelmatig voorbij zult zien komen. Als SPIE-medewerker merk je dat door de verantwoordelijkheden die je al snel krijgt, de opleidings- en doorgroeimogelijkheden die geboden worden en door het praatje dat ook de algemeen directeur met je maakt.

Wat wil jij eigenlijk? Nu? En later? Heb je zin om met ons bedrijf mee te groeien?

Wij horen graag van je!

ONZE KERNWAARDEN


LOKALE AANWEZIGHEID

Door de decentrale organisatie staan we dicht bij de klant, terwijl we tegelijkertijd de stabiele basis van een grote organisatie bieden.
PRESTATIE

SPIE is prestatiegericht op alle vlakken: op het gebied van kwaliteit, veiligheid, planning, energie-efficiëntie, financiën, vaardigheden om er een paar te noemen. Dit alles om maximaal bij te dragen aan de doelen van de klanten.

VERANTWOORDELIJKHEID

Zorg voor elkaar en het milieu is belangrijk bij SPIE. Of we nu op kantoor, onderweg of op een werklocatie zijn. We werken veilig, of we werken niet. Wij komen onze afspraken na en voeren ons werk op een eerlijke en integere manier uit.

SPIE IN CIJFERS

600
VESTIGINGEN
WERELDWIJD

6,1 MILJARD
OMZET
WERELDWIJD

ACTIEF
IN 
38 LANDEN

46.500 
COLLEGA'S
WERELDWIJD

KUN JE DE VACATURE DIE JE ZOEKT NIET VINDEN? 
Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!