Leren & werken combineren

Bij SPIE bieden we jou de mogelijkheid om dat wat je uit boeken leert, direct toe te passen in de praktijk. Wanneer de combinatie leren en werken het beste bij jou past, kun je kiezen voor een BBL opleiding. BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg. Tijdens deze opleiding ga je dus meteen aan de slag in de praktijk! Binnen SPIE geldt: één dag in de week ga je naar school de overige vier dagen werk je bij SPIE. 

TechHeroes
Het BBL-traject voor de technische helden van de toekomst


TechHeroes is het BBL-traject van SPIE waarin we talentvolle ​BBL-leerlingen de kans bieden om zich te ontwikkelen tot het technisch talent van de toekomst. Een op maat gemaakt traject, waarin jouw ontwikkeling centraal staat. Zo zorgen we er samen voor dat jij je optimaal kunt ontwikkelen. Zowel op technisch gebied als op persoonlijk vlak. 

Als TechHero werk je gedurende een periode van een half jaar mee bij de klant. Door mee te werken in de praktijk, ontwikkel je jezelf als Techero snel tot een vakvolwassen techneut. Tijdens het traject wissel regelmatig van opdracht en werkomgeving. Op deze manier bieden we je persoonlijke groei en ontwikkeling, waarover je bij andere bedrijven jaren zou doen. 


Wat maakt TechHeroes uniek?

Begeleiding
Als TechHero staat jouw ontwikkeling centraal. Om dit mogelijk te maken, zorgen wij voor goede begeleiding. Deze bieden we je in verschillende vormen aan. Zo is er een praktijkopleider, een ervaren collega, je leidinggevende en een coördinator die zich allemaal inzetten voor jou. 

TechHeroes community
Samen met de andere TechHeroes binnen SPIE maak je deel uit van de TechHeroes community. Een paar keer per jaar worden er evenementen georganiseerd speciaal voor de TechHeroes. Zo leer je jouw collega TechHeroes uit de rest van het land ook kennen. Wel zo leuk! 

                

SPIE Academy
Bij SPIE hebben we onze eigen praktijkschool, de SPIE Academy. Hier bieden we jou de mogelijkheid om je naast je werk nog verder te ontwikkelen. Wil je nieuwe technische vaardigheden leren of wil je een cursus effectief communiceren volgen. Bij de SPIE Academy kan het allemaal. 

Word jij onze technische held van de toekomst? 

Het is op ieder moment van het jaar mogelijk om te solliciteren voor het TechHeroes traject!


Meer weten over TechHeroes?


Julie Dessing

julie.dessing@spie.com

06 10057950