Word jij het talent van de toekomst?

Dat jij jezelf kunt ontwikkelen, vinden we belangrijk bij SPIE. Als jij groeit, groeit SPIE namelijk ook. Daarom investeren we bij SPIE in jong talent. Door een groot trainingsaanbod in onze eigen Young Talent Academy, vind je altijd een training of opleiding die aansluit bij jouw ontwikkelbehoeftes. En doordat we ontzettend veel ervaren collega's hebben, zorgen we er zo ook voor dat je iedere dag 'on the job' leert!

Voor ieder opleidingsniveau bieden wij een passende uitdaging. Of je nu een mbo, hbo of wo opleiding volgt of recent hebt afgerond, jouw carrière begint bij SPIE!

MBO 

Wat is nou een betere plek om als techneut te starten dan bij SPIE, een van de grootste multi-technische dienstverleners in Nederland. Volg je een BOL- of BBL opleiding? Dan is SPIE het bedrijf voor jou! Heb je al een diploma op zak? Ook dan bieden we je volop ontwikkelmogelijkheden tot technisch talent van de toekomst!

                   Lees meer!

HBO

Voor recent afgestudeerde hbo'ers bieden we verschillende mogelijkheden. Misschien is een technisch traineeship wel iets voor jou? Of misschien ga je toch juist liever direct in een vaste functie aan de slag. Beide opties behoren tot de mogelijkheden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je nog niet zo ver bent, maar graag stage wilt lopen. Ook dat kan bij SPIE!


  Lees meer!

WO

Een universitaire studie afgerond en op zoek naar een plek waar je jouw carrière een kickstart kunt geven? Dan is SPIE de plek voor jou. Als trainee of starter zorg jij er samen met jouw collega's voor dat SPIE klaar is voor de uitdagingen van de toekomst! 

            Lees meer!