Ontwikkelen, leren & groeien

Dat jij jezelf kunt ontwikkelen, vinden we belangrijk bij SPIE. Als jij groeit, groeit SPIE namelijk ook. Daarom kijken we samen met onze medewerkers waar hun ontwikkelmogelijkheden liggen en hoe zij verder door kunnen groeien. Onze eigen SPIE Academy speelt daarin een belangrijke rol. Zo bieden we verschillende trainingen aan aan onze medewerkers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, technische vaardigheden en veiligheid. Een groot deel van deze trainingen wordt zelfs verzorgd door onze eigen experts!

Naast het trainingsaanbod van de SPIE Academy bieden we onze medewerkers ook nog een groot aantal e-learnings aan, zodat zij waar en wanneer ze willen bezig kunnen zijn met hun eigen ontwikkeling. 

Traineeships
Een vliegende start van je carrière. Wie wil dat nou niet. Om jonge talenten deze vliegende start te bieden, hebben we binnen SPIE verschillende traineeships.


Technisch Management Traineeship
Het Technisch Management Traineeship, één twee-jarig programma waar jij als trainee de kans krijg je optimaal te ontwikkelen. Je doet vier verschillende opdrachten en volgt diverse opleidingen. Volop mogelijkheden en kansen dus.
Durf jij de leiding te nemen in jouw eigen loopbaan? Dan is dit traineeship dé kans voor jou. 
Kom erachter of het traineeship iets voor jou is door op de onderstaande knop te klikken.


VONK traineeship - hbo

Voor starters met een technische hbo-opleiding, bieden we het VONK traineeship aan. VONK staat voor 'Volop Ontwikkelmogelijkheden, Nieuwe Kansen'. We bieden je een rijke leeromgeving, waarin de kansen voor het grijpen liggen. Aan jou om deze te grijpen.

De nieuwe lichting VONK trainees gaat van start in september 2021. De werving hiervoor zal starten in maart 2021.

Meer weten over het VONK programma? Klik dan op de onderstaande button.

VONK traineeship 

Stages
Bij SPIE hechten we veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. We vinden het niet alleen belangrijk dat onze collega's de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen, ook vinden we het belangrijk dat leerlingen, studenten en starters de kans geboden worden om bij SPIE de eerste fundamenten voor hun toekomst in de werkende wereld te leggen. Mbo, hbo of wo
Ongeacht of je nou een mbo-, hbo- of wo-opleiding volgt, bij SPIE bieden we stages aan op alle verschillende niveau's. Wil je ervaren hoe het werk van een monteur of een engineer er in de praktijk uitziet? Of ligt jouw toekomst binnen één van onze stafafdelingen op het hoofdkantoor? 
Kortom, ben je benieuwd hoe het is om in een bedrijf als SPIE te werken, dan is een stage bij ons misschien wel iets voor jou. 


Ook staan sommige stages soms vermeld op stagemarkt. Ga naar stagemarkt om te zien of we momenteel nog andere stages beschikbaar hebben. 

Staat er geen stageplek bij die bij jou past? Neem dan contact op met één van onze recruiters.