PEOPLE CONNECTED
Het FttH project

FttH - WAT WIJ DOEN

Bij onze business unit SPIE Network Solutions, gevestigd in Oss, zijn WE dag en nacht actief met Glasvezel, Fiber to the Home (FttH) werkzaamheden. Dit doen wij zowel voor de zakelijke als voor de particuliere markt. Samen met een aantal andere partijen gaan wij heel Nederland verglazen om iedereen van supersnel internet te voorzien. We zijn trots op ons vakmanschap en de kennis die we inzetten. Jij kan daar aan bijdragen!

Onlangs zijn we gestart met een nieuw project. Daarvoor zijn we hard op zoek naar nieuwe collega’s! In het bijzonder zijn we op zoek naar collega’s voor de volgende functies:

  • Werkvoorbereider
  • Uitvoerder
  • Engineer
  • Voorman

Wat doet SPIE Network Solutions precies?

SPIE Network Solutions gevestigd te Oss, ontwikkelt gerichte oplossingen voor groeiende behoeften op het gebied van energieprestatie, eco-mobiliteit, slimme gebouwen en duurzame verbeteringen van de leefomgeving zoals bijvoorbeeld:

  • Intelligente openbare verlichting
  • Connectiviteit en telecommunicatie
  • Videobewaking

Op de SPIE-vestiging in Oss is het NOC, waar operators dag en nacht de netwerken bewaken en monteurs op pad sturen bij (dreigende) storingen. Het NOC biedt tevens kansen voor live monitoring van installaties en procesoptimalisaties op basis van big data analyses. In deze tijd, waar datastromen en continuïteit van een netwerk steeds belangrijker worden, is dit een handige dienst om sneller, efficiënter en goedkoper te kunnen werken.

Het project

Essentieel onderdeel van onze onderneming is de aanleg van Glasvezel (FttH) in geheel Nederland. Dit is een fantastisch mooie uitdaging voor de aankomende jaren! Jouw kennis, hulp en expertise kunnen wij hier goed voor gebruiken, dus neem contact op met een van onze recruiters voor informatie en jouw mogelijkheden.Meer weten of solliciteren op één van de vacatures? Klik dan op de onderstaande button!

KOM JIJ HET FttH TEAM VERSTERKEN?

Wil jij een bijdrage leveren aan dit prachtige project? 

Solliciteer dan nu op één van onze FttH vacatures!