Leren & werken combineren

Bij SPIE bieden we je de mogelijkheid om dat wat je uit boeken leert, direct toe te passen in de praktijk. Ook wanneer je een BOL opleiding volgt, zijn er volop mogelijkheden voor jou. BOL staat voor Beroeps Opleidende Leerweg. Als je een BOL opleiding volgt, ga je naar school en loop je tegelijkertijd stage.

TechHeroes
Het technisch talent van de toekomst 

TechHeroes is het BBL-traject van SPIE waarin we jou als talentvolle BBL'er of starter de kans van je leven bieden. Een op maat gemaakt traject, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei centraal staat, dat is waar het bij de TechHeroes om draait! 

Als TechHero werk je gedurende een periode van een half jaar mee bij de klant. Door mee te werken in de praktijk, ontwikkel je jezelf als Techero snel tot een vakvolwassen techneut. Tijdens het traject wissel regelmatig van opdracht en werkomgeving. Op deze manier bieden we je persoonlijke groei en ontwikkeling, waarover je bij andere bedrijven jaren zou doen. 

Wat maakt TechHeroes uniek?


                     

Begeleiding
Als TechHero staat jouw ontwikkeling centraal. Om dit mogelijk te maken, zorgen wij voor goede begeleiding. Deze bieden we je in verschillende vormen aan. Zo is er een praktijkopleider, een ervaren collega, je leidinggevende en een co√∂rdinator die zich allemaal inzetten voor jou. 

TechHeroes community
Samen met de andere TechHeroes binnen SPIE maak je deel uit van de TechHeroes community. Een paar keer per jaar worden er evenementen georganiseerd speciaal voor de TechHeroes. Zo leer je jouw collega TechHeroes uit de rest van het land ook kennen. Wel zo leuk! 

             
                  
                    
                        

SPIE Academy
Bij SPIE hebben we onze eigen praktijkschool, de SPIE Academy. Hier bieden we jou de mogelijkheid om je naast je werk nog verder te ontwikkelen. Wil je nieuwe technische vaardigheden leren of wil je een cursus effectief communiceren volgen. Bij de SPIE Academy kan het allemaal. 

Word jij onze technische held van de toekomst? 

Het is op ieder moment van het jaar mogelijk om te solliciteren voor het TechHeroes traject!

                                                                  Word ook TechHero! 


Meer weten over TechHeroes?


Julie Dessing

julie.dessing@spie.com

06 10057950