VONK
het hbo-traineeship van e-fficient buildings

HET PROGRAMMA

De opdrachten

Het VONK-programma heeft als doel om jou SPIE, en met name de divisie e-fficient buildings, binnen twee jaar van binnen en buiten te laten leren kennen. In deze twee jaar doe je als trainee daarom vier individuele opdrachten, van elk een half jaar. Waar in de divisie jij je opdrachten zult uitvoeren zal doen, bepalen we aan de hand van jouw achtergrond, voorkeur en woonplaats.

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, jij bepaalt je toekomst.Training & opleiding

In het VONK-programma staat jouw ontwikkeling centraal. Tijdens het eerste jaar van het traineeship wordt je, samen met de andere trainees van jouw lichting, opgenomen in het Young Professional Program. Dit is een trainingsprogramma dat speciaal ontwikkeld is voor jonge talenten binnen SPIE met een hbo- of wo-achtergrond.

In het Young Professional Program werk je ook aan een groepsopdracht. Dit zal bijdragen aan een groter intern netwerk en een versnelde integratie binnen SPIE


Begeleiding

Je staat er natuurlijk niet alleen voor. Als trainee krijg je begeleiding in verschillende vormen:

De HR manager van e-fficient buildings begeleidt en coördineert het VONK traject. Ook is deze mede-verantwoordelijk voor jouw persoonlijke ontwikkelingstraject.

Je leidinggevende is degene die jou dagelijks aanstuurt op je opdracht. Met je leidinggevende kun je de dagelijkse gang van zaken en voortgang van je opdracht bespreken.

De mentor vanuit het Young Professional Program

Het gaat erom dat jij je binnen deze twee jaar ontwikkelt. Hoe jouw ontwikkelpad eruit ziet en wat je uitstroomfunctie wordt, dat bekijken we samen. Aan de hand van een persoonlijk ontwikkel plan en de verschillende vormen van begeleiding bieden wij jou de handvatten voor een kick-start van je loopbaan bij SPIE. Waar in de organisatie je uiteindelijk uitstroomt, ligt in jouw handen. Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt de toekomst!

MEER WETEN OVER ONZE TRAINEESHIPS?

Neem contact op met Stella de Smit
stella.desmit@spie.com
06 - 4525 6448